Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

15η Αγωνιστική: Βύζας Μεγάρων - Κεραυνός Κερατέας 2-3

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ο ΒΥΖΑΣ...

Στο ποδόσφαιρο το λάθος που φαίνεται περισσότερο είναι αυτό του τερματοφύλακα. Ετσι στο σημερινό παιχνίδι, έχοντας μοιραίο παίκτη τον τερματοφύλακα Σταυριανό ο Βύζας έχασε ένα παιχνίδι το οποίο το έλεγχε και όπως φαίνονταν θα το κέρδιζε.
Ετσι μια νίκη που μέχρι και το 85ο λεπτό φαίνονταν βέβαιη μετετράπη σε οδυνηρή ήττα. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλέυθηκαν την άστοχη έξοδο του κιτρινόμαυρου γκολκήπερ και ισοφάρισαν σε 2-2 με γκολ του Τζιβίζογλου, ενώ πέτυχαν το 2-3 με τον Ντε Μπαρτόλο, ο οποίος είδε εκτός εστίας τον Σταυριανό και με πλασέ λίγο κάτω από το κέντρο τον "κρέμασε" δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17ο λεπτό όταν ο Σεμερτζίδης έβγαλε παράλληλη μπαλιά στον Οκουε και ο Νιγηριανός επιθετικός του Βύζαντα μέσα από την περιοχή με αναποδο ψαλίδι δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Λουτριώτη. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 30ο λεπτό όταν κατάφεραν να σπάσουν το τεχνητό οφσαίτ και με τον Κοντογιάννη να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσα.

Ο ΟΚΟΥΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΗΜΕΡΑ...

Παρ΄όλα αυτά οι γηπεδούχοι έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, έχοντας στην γραμμή κρούσης τον ΟΚΟΥΕ σε μεγάλη ημέρα. Ο νεαρός Νιγηριανός, έκοβε, έδινε πάσες ενώ έβαζε και γκολ. Ο έγχρωμος ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, ήταν αυτός που έβαλε και πάλι την ομάδα του μπροστά στο σκορ, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Ηταν το 55ο λεπτό όταν με προσωπική ενέργεια και διαγώνιο σουτ νίκησε για δεύτερη φορά τον Λουτριώτη.

Οπως προαναφέραμε, οι ποδοσφαιριστές του Βύζαντα έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και μέχρι το 80ο λεπτό χειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους τους. Οι κιτρινόμαυροι έχασαν σίγουρο γκολ με τον Ιντζόγλου στο 28ο λεπτό όταν αυτός δεχόμενος την πολύ καλή πάσα του Θωμά μόνος του σε κενή εστία κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ!! Στο 52ο λεπτό ο ΟΚΟΥΕ έστειλε την μπάλα με κεφαλιά αουτ, έπειτα από ωραία σεντρα του ΘΩΜΑ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ - ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

ΒΥΖΑΣ: Σταυριανός Κατσούδας Λουκάς (54ο Ρούσσος) Ιντζόγλου ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ (66ο Ροκζφιτάλσκι) ΘΩΜΑΣ Ατματζίδης ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΟΚΟΥΕ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ Πάπιερνικ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Λουτριώτης Μπάτσος Ζαχαριάς ΠΑΝΑΚΟΥΛΙΑΣ (90ο Βογιατζής)Γεωργίου ΝΤΕ ΜΠΑΡΤΟΛΟ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ (72ο Αναγνώστου) ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ ΝΤΑΛΑΚΑΣ ΤΖΙΒΙΛΟΓΛΟΥ Λαμπέρσκι.
Ο Διαιτητής Λαγός (Αχαίας)δεν αντιμετώπισε προβλήματα.
Κιτρίνισε τους ΟΚΟΥΕ, ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ,ΘΩΜΑ και ΧΟΥΖΟΥΡΗ από τον Βύζαντα, και τον ΤΖΙΒΙΖΟΓΛΟΥ από την ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ.

Πηγή: byzas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!