Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

Για τα...μάτια του Όκουε

Το ''διαμάντι'' των Μεγάρων άρχισε να απασχολεί ήδη τη Super League. Σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport3.gr ομάδες της Κρήτης άρχισαν να προσεγγίζουν τον Εμάνουελ Όκουε μετά την εκπληκτική εμφάνιση του με τον Ατσαλένιο και τα δύο εντυπωσιακά γκολ που σημείωσε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αντώνης Κασδοβασίλης δέχθηκε ήδη τηλεφώνημα από παράγοντα κρητικής συλλόγου που αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκα δηλαδή του Εργοτέλη ή του ΟΦΗ, ο οποίος ζητούσε πληροφορίες για τον 17χρονο Νιγηριανό.

Η ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Όκουε έχει στα γραφεία της τον αγώνα του Βύζαντα με τον Ατσαλένιο και μάλιστα οι άνθρωποι της κρητικής ομάδας είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του Sport3 ο νεαρός έχει πολύ καλές σχέσεις με τον επιθετικό του Εργοτέλη, Πάτρικ Ογκουνσότο και δεν αποκλείεται ο Νιγηριανός να έχει προτείνει στην διοίκηση τον συμπατριώτη του.

Εν τω μεταξύ σε εργομετρικές εξετάσεις υποβλήθηκαν οι παίκτες του Βύζαντα σε δύο γκρουπ ενώ την Τρίτη θα περάσουν από αιματολογικές εξετάσεις.

Οι πληροφορίες πάρθηκαν από το www.sport3.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!