Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

11η Αγωνιστική: Ατσαλένιος - Βύζας Μεγάρων 1-2

Μεγάλο διπλό του Βύζαντα!


Με τον Όκουε να χάνει πολλές ευκαιρίες και δοκάρι στο 1ο ημίχρονο, ο Βύζας συνέχισε την αντεπίθεση του, αφού βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο 48', βρήκε τελικά τον δρόμο προς τα δίκτυα με 2 όμορφα γκολ του Όκουε μεσα σε 8 λεπτά (82', 90') και τελικά έφυγε νικητής απο την Κρήτη!

Περισσότερα απο το sport3.gr

Ανάλυση αγώνα:

Ο Βύζαντας Μεγάρων έβαλε τέλος στο αήττητο σερί των έξι αγώνων του ΠΟΑ επικρατώντας με 1-2 στο γήπεδο του Ατσαλένιου. «Δήμιος» των πρασίνων ο Όκουε που πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του οδηγώντας την στη νίκη.
Πάντως οι φιλοξενούμενοι πήραν μια δίκαιη νίκη αφού σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν καλύτεροι και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα γκολ.

Τα γκολ του αγώνα:

48’ 1-0 Στις αρχές του δευτέρου ο ΠΟΑ προηγήθηκε με τον Μάρτιν Μπενίτεζ. Ο Αργεντίνος επιθετικός τροφοδοτήθηκε από τον Καστελιανάκη και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.

81’ 1-1 Στο 81΄ ήρθε η ισοφάριση για τον Βύζαντα όταν ο Ατματζίδης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Αλευράς έκανε κακή έξοδο και ο Όκουε με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

90’+ 1-2 Σαν να μην έφτανε αυτό ο 17χρονος επιθετικός έδωσε τη νίκη στην ομάδα του όταν στις καθυστερήσεις του αγώνα είδε τον Αλευρά εκτός εστίας και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Οι καλύτερες φάσεις:

8’ Στο 8΄ ο Οκόγιε έδωσε την πάσα στον Ιντζόγλου ωστόσο το σουτ που έκανε ο τελευταίος έφυγε αουτ. Στο 17΄ ο Νιγηριανός επιθετικός έκανε το πλασέ με την μπάλα να φεύγει άουτ.

30’ Στο 30΄ ο ΠΟΑ έχασε την πρώτη ευκαιρία με τον Χατζηανδρέου να κάνει το κόρνερ όμως ο Σταυριανός να διώχνει σε κόρνερ με υπερένταση.

40’ Στο 40΄ ο Οκόγιε σημάδεψε το δοκάρι του Αλευρά.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαμπαδαρίου (Πειραιά)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ: Αλευράς, Πολεμαρχάκης, Λεκάκης, Μαρρής, Πετράκης, Μπενίτεζ, Μακράκης(46΄ Σουτζής), Ορφανουδάκης, Κατσούλης, Χασομέρης, Παπαδημητρίου, Χατζηανδρέου(46΄ Καστελιανάκης).

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Σταυριανός, Κατσούδης, Ιντζόγλου, Ρωμαϊδης(78΄ Σεμερτζίδης), Θωμάς(63΄ Πιπεριάς), Ροζφιτάλσκι, Ατματζίδης, Παπαευθυμίου, Οκόγιε, Χουζούρης, Πόπερνικ(46΄Ρούσος)

1 σχόλιο:

  1. Ο ΚΑΣΔΟΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ
    ΕΥΓΕ ΑΝΤΩΝΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!