Σάββατο 30 Αυγούστου 2008

Κύπελλο Ελλάδος : Βύζας - Εθνικός Φιλιππιάδος

Γκολ-πρόκριση από τον αρχηγό για τον Βύζαντα. Η ομάδα των Μεγάρων ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του ματς με τον Εθνικό Φιλιππιάδας και με το εκπληκτικό τέρμα του Παππά, πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον Διαγόρα.


Σε ενέργεια των Ροζκβιτάλσκ, Ατματζίδη (45’) για τους γηπεδούχους,η μπάλα προσέκρουσε αρχικά στο δεξί και στη συνέχεια στο οριζόντιο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο, με την είσοδο του Κλεισούρη, ο Εθνικός παρουσιάστηκε πιο επιθετικός, όμως του έλειπε η ουσία στην τελική προσπάθεια.

Την άγουσα για τα αποδυτήρια πήραν πρόωρα οι Ορφανός (44'), Γκουτσούλας (70'), με δύο κίτρινες και απευθείας κόκκινη, αντίστοιχα. Τα παράπονα από τη διαιτησία της Κυρίου δεν έλειψαν. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Σεμερτζίδης, Χουζούρης, Ροζκβιτάλσκι.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Ούλμαν, Κατσούδας, Ιντζόγλου, Σεμερτζίδης (82' Αντωνάτος), Θωμάς (62' Πάπιερνικ), Ροζκβιτάλσκι, Γκουτσούλας, Ατματζίδης (86' Μάτσος), Παπαευθυμίου, Παππάς, Χουζούρης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ: Σταυράκης, Παλιάγκας, Μαγκλάρας, Λέτζος, Λάππας, Λόλης (46' Κλεισούρης), Ορφανός, Αβραμίδης, Καραμπίνας, Μούτας, Χάινις (70' Παππάς).

Δηλώσεις

Περίπου 2.000 φίλοι του Βύζαντα έδωσαν το παρών στο πρώτο επίσημο παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» για τη νέα σεζόν κόντρα στον Εθνικό Φιλιππιάδας. Η εμφάνιση των παικτών του Πέτρου Δημητρίου μπορεί να μην ήταν η ιδανική αλλά το ζητούμενο για τους Μεγαρείς ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση κάτι που επετεύχθη. Υπεύθυνος γι αυτό ήταν ο αρχηγός της ομάδας, Τάκης Παππάς ο οποίος με το τέρμα που σημείωσε «έλυσε» το γόρδιο δεσμό. «Ηταν η πρώτη μας επίσημη εμφάνιση για τη νέα σεζόν. Μπορεί να μην ικανοποιήσαμε τον κόσμο μας αλλά πήραμε αυτό που θέλαμε» τόνισε ο 32χρονος αμυντικός στο sport3.gr και πρόσθεσε: «Αυτή την πρόκριση επιθυμώ να την αφιερώσω στον κόσμο μας και να τους πω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια. Δεν πρέπει να βγουν συμπεράσματα από ένα παιχνίδι. Είχαμε άγχος και αυτό μας βγήκε μέσα στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!