Τρίτη 19 Αυγούστου 2008

Φιλικό Παιχνίδι Βύζας - Διαγόρας

Με τον Εμάνουελ να πετυχαίνει ένα εξαιρετικό -σε έμπνευση και εκτέλεση- γκολ, ο Βύζας Μεγάρων επικράτησε 1-0 του Διαγόρα, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο.

Ο Νιγηριανός άσος είδε στο 70' εκτός θέσης τον Μάρκο Βελλίδη από τη μεσαία γραμμή και με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Στο τέλος του αγώνα ο Λευτέρης Ιντζόγλου είχε δοκάρι για τους νικητές. Οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν αρκετά θετικά στοιχεία, με τον Πέτρο Δημητρίου να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Την Κυριακή, μάλιστα, θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσους ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν, στη νέα φιλική αναμέτρηση που θα δώσει ο Βύζας με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό στο γήπεδο της Ελευσίνας. Οι συνθέσεις των δύο ομαδων:

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Ούλμαν, Τσαγκαρογιαννάκης, Κατσούδας, Χουζούρης, Παππάς, Πάπιερνικ, Ιντζόγλου, Σεμερτζίδης, Θωμάς, Ροζκφιτάλσκι, Εμάνουελ. Επαιξαν και οι Σταυριανός, Αντωνάτος, Παπαευθυμίου, Βαζέχα, Ατματζίδης, Γκουτσούλας, Ρωμαΐδης, Γκίκας.


ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βελλίδης, Αθανασίου, Δανάς, Σαλαμαστράκης, Πουλόπουλος, Αρχοντούλης, Μπακομήτρος, Καρακατσάνης, Μιλόσκοβιτς, Κορακάκης, Μπικόφσκι.

  • Στο περιθώριο του παιχνιδιού, η ΠΑΕ Βύζας τίμησε τον ποδοσφαιριστή του Διαγόρα Γιώργο Κορακάκη για το πέρασμα του από το σύλλογο.
  • Στην ομάδα των Βριλησσίων παραχωρήθηκαν δανεικοί από τον Βύζαντα οι Θεμιστοκλής Τζιβελέκης και Χρήστος Σωπιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!