Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τη διοίκηση του Βύζα, από έναν φίλο της ομάδας

Προς απάντηση στον κ Κοσσυβάκη από έναν Μεγαρίτη φίλαθλο του Βύζα.
Κύριε Κοσσυβάκη θα ήθελα να σας θέσω μερικά ερωτήματα για την ομάδα της καρδιάς μας, τον Βύζα.
Πρώτον γιατί ποτέ δεν ξεκαθαρίσατε την θέση του κ Μαυρονάσιου στη διοίκηση του Βύζα; Ποιος διοικεί την ομάδα; Τι πρεσβεύει ο εν λόγω κύριος; Ποιος κάνει κουμάντο στον Βύζα; Εσείς ή ο καταδικασμένος για πλαστογραφία με αποκλεισμό δυο χρόνων από κάθε αθλητική δραστηριότητα κος Μαυρονασιος με το ένοχο παρελθόν από το περάσματα του από τα διοικητικά της ΠΑΕ Κορίνθου.
Δεύτερον γιατί συχνά αναφέρεστε στη μη στήριξη της τοπικής κοινωνίας όταν ο Βύζας δεν πληρώνει ενοίκιο για την χρησιμοποίηση και συντήρηση του Δημοτικού σταδίου οπός κάνουν οι άλλες ομάδες, πχ Παναχαΐκή, που σήμερα λόγω διαφωνίας με τον δήμο Πατρών για τα χρέη της αγωνίστηκε στον Πύργο. Σήμερα (σσ στον αγώνα εναντίον του Παναιτωλικού)στο στάδιο με ένα από τα ακριβότερα εισιτήρια της κατηγορίας με την ομάδα ουραγό κ με μια μόλις νίκη σε 25 αγώνες ήμασταν 1000 φίλαθλοι.
Γιατί άλλες ομάδες της κατηγορίας από χωριά, πχ Ψαχνά, Φωκικός, Γαζώρος, Γιαννιτσά με ελάχιστους φιλάθλους και με λιγότερα έσοδα από τον Βύζα οι ομάδες τους έκαναν αξιόλογες μεταγραφές και έχουν αξιοζήλευτη παρουσία στην κατηγορία ενώ, εσείς αποδυναμώσατε την ομάδα φέρνοντας παίχτες από την ΕΠΣΑΝΑ και το περιφερειακό και αφήσατε το ρόστερ με έναν μόνο επιθετικό; Και αυτούς τους ελάχιστους ποδοσφαιριστές που μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα, Κρητικός Ρεκλείτης, Ντιαλό τους διώξατε μην πληρώνοντας τους μισθούς τους.
Που πήγαν τα χρήματα από την επιχορήγηση του ΟΠΑΠ;
Και αν ισχυρίζεστε ότι πήγαν στα τρέχοντα έξοδα, γιατί η ομάδα πρέπει να ταξιδεύει μια μέρα πριν, μένοντας σε ξενοδοχεία και δεν πάει αυθημερόν στα εκτός έδρας παιχνίδια; Στον Βόλο για παράδειγμα ξοδεύτηκαν χρήματα για ξενοδοχεία, εστιατόρια κλπ, για να χάσουμε 3-0. Πόσο χειρότερο θα ήταν το αποτέλεσμα αν πηγαίναμε αυθημερόν με πούλμαν.
Γιατί έφυγαν και οι δυο προηγούμενοι προπονητές και γυμναστής καταγγέλλοντας έλλειψη αθλητικού υλικού και μη πληρωμή πολλών μισθών στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας ,που λόγω του νεαρού της ηλικίας δεν μπορούν να αντιδράσουν, κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που έφυγαν όλοι οι έμπειροι ποδοσφαιριστές.
Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις.

1 σχόλιο:

  1. καλά τώρα περίμενε απάντηση από τους αλήτες που φέρνουν για προπονητή τον ακατανόμαστο, το σκυλάκι του κούγια, που πρόπερσι έλεγε ότι έλεγε και ο κόσμος του Βύζα τον ενισχύει παίρνοντας εισητήρια.. Και μέσα σε όλα αυτά να λέει και ότι δεν έχει χρήματα για μεταγραφές.. τις επιχορηγήσεις από οπαπ και οτε καλά τις πέρνει όμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!