Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Με Τζαναβάρα συνεχίζει ο Βύζας

Την προπονητολογία των τελευταίων ημερών, επιχείρησε να διαψεύσει επίσημα η ΠΑΕ Βύζας Μεγάρων, επισημαίνοντας τη σημασία της ανοιχτής συζήτησης που έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Τετάρτη.

Αναλυτικά η ενημέρωση:
"Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με ονόματα προπονητών που φέρονται να αναλαμβάνουν τα ηνία της ομάδας. Η ΠΑΕ θα συζητήσει πρώτα με τον σημερινό προπονητή της Κο Τζαναβαρα ο οποίος έχει και τον πρώτο λόγο για να ανανεώσει την συμφωνία του και μόνο εάν δεν επέλθει συμφωνία θα αναζητηθεί νέος τεχνικός. 


Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ αυτή την εβδομάδα ασχολούνται με διαδικαστικά θέματα του συλλόγου. Επίσης άρχισαν και οι πρώτες συζητήσεις με το υπάρχον έμψυχο υλικό για πιθανές ανανεώσεις συμβολαίων και οικονομικής φύσεως θέματα. 


Ζωτικό θέμα για την πορεία και το μέλλον της ΠΑΕ η πρόσκληση σε ανοικτή συζήτηση την Τετάρτη 6/6/2012 στο κοσμικό κέντρο PUZZLE με θέμα: ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ - ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ 


Σκοπός της συνάντησης είναι το υπάρχον ΔΣ της ΠΑΕ να διερευνηθεί με μέλη της τοπικής κοινωνίας των Μεγάρων και έτσι να εκφραστεί στο συμβούλιο του συλλόγου η τοπική και κοινωνική διάσταση του. 
 Επίσης πρόκειται να συζητηθεί εκτενώς το γηπεδικο θέμα το οποίο απασχολεί έντονα τους διοικούντες καθώς η υπάρχουσα κατάσταση είναι απογοητευτική και αποτελεί τροχοπέδη σε οποιαδήποτε προσπάθεια ενδυνάμωσης-αναβαθμισης του συλλόγου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!