Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

12η Αγωνιστική: Βύζας Μεγάρων - Πανηλειακός 2-0


Εύκολη νίκη για τον Βύζα στη 12η αγωνιστική της Football League 2 με τον Ρούσσο να ανοίγει το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό της συνάντησης. Στη συνέχεια ο Βύζας είχε την κατοχή και την καλή κυκλοφορία της μπάλας κι άλλη μία καλή ευκαιρία με τον Ατματζίδη στο 22ο λεπτό. Στην επανάληψη ο Βύζας μπήκε δυνατά και στο 48ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματά του πάλι με τον Ρούσσο σε κενή εστία, μετά από ωραία ενέργεια του Ατματζίδη. Φυσικά οι παίκτες του Βύζα έπαιζαν πιο απελευθερωμένοι, είχαν την κατοχή και δύο καλές φάσεις με τους Ατματζίδη στο 71' και τον τον Στρατάκη να χάνει τετ α τετ στο 85'. Τέλος ο Βύζας έχει παράπονα για μερικές λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ και μία ανατροπή του Ατματζίδη στην περιοχή αμέσως μετά το 2-0.

Βύζας Μεγάρων (Μουράτ Σεροπιάν): Ούλμαν, Ταμπάκης, Ιωάννου, Γκούμας, Μουστάκης (87' Αρκουμάνης), Ρούσσος (80' Παγώνης), Ατματζίδης, Νταντάμης, Μωυσίδης, Δήμου (71' Ροδίθης), Στρατάκης.

Πανηλειακός (Γιώργος Τόγιας): Μανωλόπουλος, Κοτσώνης, Παπαδόπουλος, Κολόκας, Αντωνόπουλος, Νικολόπουλος, Θωνιάτης, Δούλος, Αργυρόπουλος (57' Μπράβος), Τσουλάκος (58' Βλαστός), Μπρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!