Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Η Παναχαϊκή ευχαριστεί τον Βύζαντα

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ευχαριστεί τη διοίκηση και τους φίλους του Βύζα για την φιλοξενία και το χειροκρότημα στο τέλος του παιχνιδιού.  Αναλυτικά:

1) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ευχαριστεί τους οπαδούς του Βύζαντα Μεγάρων για το χειροκρότημα στους ποδοσφαιριστές μας. Αυτό το γεγονός ήταν και η μεγαλύτερη νίκη του χθεσινού αγώνα. Χτες στα Μέγαρα πρωταγωνιστής ήταν το ποδόσφαιρο, οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές.
2) Δ.Σ. θα γίνει σήμερα το βράδυ στις 20.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων στο γήπεδο της Αγυιάς με κυρίαρχα θέματα τις χορηγίες, τις διαφημιστικές πινακίδες, την έναρξη λειτουργίας της μπουτίκ και του καφέ και απόφαση για την ώρα που θα διεξαχθεί το παιχνίδι Κυπέλλου στις 15/09 με την ΠΑΕ Λεβαδειακός στο γήπεδο της Αγυιάς για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
3) Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναχαϊκής συγχαίρει τους παίχτες και τους προπονητές για την εμφάνιση τους, την νίκη και την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδος εις βάρος της σπουδαίας ομάδας του Βύζαντα Μεγάρων.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να ευχαριστήσει το Δ.Σ. του Βύζαντα Μεγάρων και προσωπικά τον κύριο Δαμιανίδη και τον κύριο Τσουκαλά για την φιλοξενία την οποία επεφύλαξαν στους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση και τους οπαδούς της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή υπόσχεται ότι θα κάνει ακριβώς την ίδια φιλοξενία στους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση και τους οπαδούς της ΠΑΕ Βύζαντα Μεγάρων σε δεκαπέντε ημέρες στην Πάτρα στον αγώνα πρωταθλήματος στο γήπεδο της Αγυιάς.

Σημειωτέον ότι το παιχνίδι αυτό θα είναι το πρώτο που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Αγυιάς την τρέχουσα περίοδο αφού μέχρι σήμερα η Παναχαϊκή έχει δώσει όλα τα φιλικά και επίσημα παιχνίδια έκτος έδρας.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή κάνει έκκληση στους οπαδούς να γεμίσουν το γήπεδο και να στηρίξουν την νεανική ομάδα που δημιούργησε η ΠΑΕ Παναχαϊκή".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!