Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

17η Αγωνιστική: Βύζας Μεγάρων - Καλλιθέα 0-1

(78' Μαρουκάκης σουτ)
Βύζας Μεγάρων (Νίκος Κουρμπανάς): Ούλμαν, Ιωάννου, Γκούμας(73`Μαζιώτης), Αρκουμάνης Ράσιτς (69`Ατματζίδης), Σεμερτζίδης, Ντούνης, Λισγάρας, Οκουε (76`Μιχελής), Στρατάκης, Ζαχαρόπουλος.
Καλλιθέα (Στάθης Σταθόπουλος): Αθανασόπουλος, Αρκούδας, Κισκαμπάνης (45 λ.τ. Ηρακλής), Κουτρουμπής, Γουσούλης, Κατσαρός, Τεγούσης, Φουντουκίδης, Καραδήμος (71` Μουσταφίδης), Μαρουκάκης, Παπαναστασίου (56`Κακαβός).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Καραλής, Κούτρας (Ηπείρου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Η Καλλιθέα ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής αφού επικράτησε στα Μέγαρα του τοπικού Βύζαντα με 1-0 και τον έπιασε στην δεύτερη θέση. Η Αθηναϊκή ομάδα κατάφερε να κλείσει όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Αθανασόπουλου, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα και με ηγέτη τον έμπειρο Καραδήμο προσπάθησε με αντεπιθέσεις να κάνει την ζημιά στην ομάδα του Βύζαντα, κάτι που έγινε με το γκολ που σημείωσε στο 80ο λεπτό ο Μαρουκάκης Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με νίκη σε αυτό το παιχνίδι να εκμεταλλευθούν το ρεπό της πρωτοπόρου Παναχαϊκής και να βρεθούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι κιτρινόμαυροι έχοντας στο πλευρό τους 2000 και πλέον φίλους τους, παρουσιάστηκαν στο παιχνίδι αγχωμένοι και χωρίς να πιάσουν μεγάλη απόδοση είχαν σε ολόκληρο τον αγώνα φλύαρη και άκαρπη υπεροχή. *** Ο προπονητής του Βύζαντα Νίκος Κουρμπανάς παρακολούθησε το δεύτερο ημίχρονο από την κερκίδα αφού αποβλήθηκε από τον τέταρτο βοηθό διαιτητή κ. Μπαλατσούκα.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!