Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος στον Βύζαντα!

Το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του Γιώργου Ζαχαρόπουλου στον Βύζαντα ολοκληρώθηκε την Τρίτη, καθώς η μεγαρίτικη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την απόκτηση του πολύπειρου σέντερ φορ: "Η ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ανακοινώνει επίσημα την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Γιώργου Ζαχαρόπουλου. Ο έμπειρος επιθετικός συναντήθηκε χθες το μεσημέρι με τον πρόεδρο Δημήτρη Τραγκουμανίδη και έδωσαν τα χέρια επιβεβαιώνοντας όλα όσα γράφονταν  τον τελευταίο καιρό και είχαν σχέση με την μεταγραφή του στους κιτρινόμαυρους. Ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος χθες (σ. Τρίτη) προπονήθηκε μόνος του ενώ σήμερα θα μπει στο κανονικό ρυθμό των προπονήσεων".

Μια από τις πλέον ηχηρές μεταγραφές της χειμερινής περιόδου πραγματοποίησε τη Δευτέρα η διοίκηση του Βύζαντα, με την απόκτηση του Γιώργου Ζαχαρόπουλου (φωτό)! Ο έμπειρος επιθετικός υπέγραψε ήδη συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα των Μεγάρων και μάλιστα έκανε και την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Νίκου Κουρμπανά! (28/12/2009)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο 38χρονος άσος έμεινε και τυπικά ελεύθερος από τον Ασπρόπυργο και ο ισχυρός άνδρας του Βύζαντα Δημήτρης Τραγκουμανίδης έκλεισε άμεσα τη μεταγραφή του, παρουσιάζοντάς τον μάλιστα στην προπόνηση της Δευτέρας! "Συνάντησα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Ηρθα να βοηθήσω κι εγώ στο στόχο που έχουν βάλει στην ομάδα και εύχομαι μαζί να εκπληρώσουμε τις φιλοδοξίες μας", ήταν τα πρώτα λόγια του Ζαχαρόπουλου με την κιτρινόμαυρη φανέλα.
Παράλληλα, στην προπόνηση της Δευτέρας έδωσε το "παρών" και ο Ιρινέους Γκρίμπος. Ο Πολωνός επιθετικός έλαβε μέρος στο οικογενειακό δίτερμα και ο κόουτς των "κιτρινόμαυρων" Νίκος Κουρμπανάς θα τον τσεκάρει για μερικές ακόμα μέρες ώστε να διαμορφώσει ολοκληρωμένη άποψη για τις δυνατότητές του. Επίσης δοκιμάστηκε κι ένας νεαρός φορ, όμως απορρίφθηκε από τον τεχνικό ηγέτη του Βύζαντα.

από mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!