Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Λισγάρας και Αντωνόπουλος στον Βύζα

Παίκτες του Βύζαντα Μεγάρων είναι κι επίσημα ο Χρήστος Λισγάρας και ο Γιώργος Αντωνόπουλος επιβεβαίωνοντας στο ακέραιο τις πληροφορίες του sport3.gr που είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον για την απόκτηση των δύο παικτών και σας παρέθετε καθημερινά τις εξελίξεις για τη μετακίνηση του στους «κιτρινόμαυρους». Παραθέτουμε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Σε δύο σημαντικές μεταγραφές προχώρησε χθες η διοίκηση του Βύζαντα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Δ. Τραγκουμανίδης ικανοποιώντας το αίτημα του προπονητή της ομάδας Νικ. Κουρμπανά συμφώνησε με τους ποδοσφαιριστές ΧΡΗΣΤΟ ΛΙΣΓΑΡΑ (αμυντικός 24 ετών) και ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ (μέσος 28 ετών). Πρόκειται για δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές οι οποίοι την περίοδο που πέρασε αγωνίζονταν με τα χρώματα του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αποτελούν προσωπική επιλογή του προπονητή Νικ. Κουρμπανά και με την παρουσία τους αναμένεται να ισχυροποιήσουν σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του Βύζαντα. Τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα των κιτρινόμαυρων ξεκίνησαν ήδη προπονήσεις με την ομάδα και αναμένεται να χρησιμοποιηθούν από τον προπονητή τους για λίγα λεπτά στον φιλικό αγώνα που θα δώσει ο Βύζαντας το Σάββατο 29 Αυγούστου με τον Ποσειδώνα Γλυφάδας (ομάδα Δ’ Εθνικής). Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Μεγάρων και θα ξεκινήσει στις 6.00μ.μ."

από sport3.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!