Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

Φιλικό παιχνίδι: Βύζας - Νίκη Βόλου 1-0

Δεν έχει προηγούμενο το ρεκόρ που έχει δημιουργήσει ο Βύζας Μεγάρων στα φιλικά παιχνίδια. Η ομάδα του Πέτρου Δημητρίου Νίκης Βόλου με 1-0 και κατόρθωσε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της για 14ο σερί ματς, παίρνοντας τη νίκη αυτή τη φορά επί της Νίκης Βόλου.

«Το φαινόμενο δεν οφείλεται μόνο στην καλή τετράδα της άμυνας αλλά στο εκπληκτικό "πρέσινγκ" που πραγματοποιούν οι παίκτες σε όλο το γήπεδο» δήλωσε στο sport3.gr ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» ερωτηθείς για το πιο είναι το... μυστικό. Μάλιστα, ευελπιστεί η ομάδα του να παρουσιάσει αυτή την αξιοθαύμαστη σταθερότητα στα μετόπισθεν και στις επίσημες υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της συνάντησης ήταν ο Σεμερτζίδης (10') με πλασέ έπειτα από βολέ του Ούλμαν. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ακόμα σωρεία χαμένων ευκαιριών για να διευρύνουν το σκορ ενώ η ομάδα της Μαγνησίας απείλησε μόνο από στημένες φάσεις.

Το παρών στο γήπεδο έδωσαν περίπου 1.000 οπαδοί, εκ των οποίων οι 100 ήταν οργανωμένοι φίλοι της Νίκης. Στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου έδωσε το παρών και ο πρόεδρος των φιλοξενούμενων, Στράτος Γιδόπουλος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Ούλμαν, Αντωνάτος, Κατσούδας, Χουζούρης, Παππάς, Γκουτσούλας, Πάπιερνικ, Ατματζίδης, Ιτζόγλου, Εμάνουελ, Σεμερτζίδης. Έπαιξαν και οι Τσαγκαρογιαννάκης, Πιπεριάς, Ροζκβιτάλσκι, Μάτσος, Παπαευθυμίου, Κουσουρής, Μιχαήλ, Λουκάς, Βαζέχα και Τσώνης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Νάνι, Λιάρος, Μακράκης, Σωτρίνης, Καριώτης, Μητράκας, Μάγκος, Χατζής, Μπένκοβα, Ριβελίνο, Βούλγαρης. Έπαιξαν και οι: Καντιμοίρης, Κανελλόπουλος, Μουσίδης, Κουτσογιάννης, Κωνσταντινίδης, Τσερέπι, Τσεκιτσίδης, Κρούτι, Κουστουλάκης, Γουνέλας, Ζηλάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!