Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2007

Βύζας – Θύελλα Πατρών 2-0



Τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για φέτος, πέτυχε την Κυριακή ο Βύζας. Οι κιτρινόμαυροι επιβλήθηκαν με 2-0 της Θύελλας Πατρών και πλέον ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Καθοδηγούμενοι από τον Θάκη Μαργέτη οι ποδοσφαιριστές του Βύζαντα, θέλησαν να πετύχουν κάποιο γρήγορο γκολ ιδιαίτερα στο πρώτο ημίωρο, ώστε να βγάλουν από επάνω τους το άγχος και να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.
Έτσι στο 22ο λεπτό, κατάφεραν να προηγηθούν όταν ο Βιλανάκης έβγαλε έξοχη μπαλιά στον Σεμερτζίδη, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα της Θύελλας. Από το σημείο αυτό και μετά οι κιτρινόμαυροι είχαν τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου, δίνοντας μεγαλύτερη βάση στο να διασφαλίσουν τα μετόπισθεν. Η κίνηση του Μαργέτη να περάσει στον αγώνα τον νεαρό Παν. Ατματζίδη στο 70ο λεπτό, άλλαξε την εικόνα του αγώνα στα τελευταία είκοσι λεπτά.
Από προσωπική ενέργεια του νεαρού επιθετικού και πάσα του προς τον Βιλανάκη ήρθε και η επίτευξη του δεύτερου γκολ για τους γηπεδούχους καθώς ο τελευταίος (Βιλανάκης) πάσαρε όμορφα στον επερχόμενο Ιντζόγλου, ο οποίος με βολέ έξω από την περιοχή «εκτέλεσε» τον πορτιέρο της Θύελλας γράφοντας το 2-0.
Από τον Βύζαντα ξεχώρισαν οι Παππάς, Μεϊδάνης, Βιλανάκης και Σεμερτζίδης χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι. Μέτρια η διαιτησία του Αγριτέλη από τη Λέσβο.

Βύζας: Κόης, Στασινός, Βιλανάκης, Μάγγος, Ιντζόγλου, Σεμερτζίδης (73ο Ατματζίδης), Θωμάς, Μεϊδάνης, Μπασιούκας (85ο Τάτσης), Παππάς, Προβίδας (60ο Αμπραμένγκο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!