Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

Συνεχίζονται οι μεταγραφές

Παίκτης του Βύζαντα Μεγάρων θα πρέπει να θεωρείται ο Μιχάλης Μάτσος. Ο 25χρονος αμυντικός μέσος τα βρήκε σε όλα με την ομάδα του Πέτρου Δημητρίου και αναμένεται μόνο να λυθεί η συνεργασία του με την Ηλιούπολη.


Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου, δηλάδή από τις ακαδημίες του Βύζαντα, υπέγραψε σήμερα πενταετές συμβόλαιο με την Π.Α.Ε.. Πρόκειται για τον 17χρονο ΛΑΟΚΡΑΤΗ ΜΠΑΓΔΑΤΟΓΛΟΥ, ένα αυθεντικό ταλέντο, ποδοσφαιριστής ο οποίος την περίοδο που πέρασε διακρίθηκε ιδιαίτερα φορώντας την φανέλα της θυγατρικής ομάδας της Π.Α.Ε. του "ΕΥΚΛΕΙΔΗ - ΒΥΖΑ 2008" όπου αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΔΑ. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής τους τελευταίους δυο μήνες προπονούνταν κανονικά με την Π.Α.Ε. ΒΥΖΑΣ, αφου τόσο ο ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ όσο και ο μέχρι πρότινος προπονητής του ΘΑΚΗΣ ΜΑΡΓΕΤΗΣ είχαν δώσει την συγκατάθεσή τους, ώστε ο νεαρός επιθετικός να προωθηθεί στην επαγγελματική ομάδα.

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

Νέα Γ Εθνικής

Συγκροτήθηκαν οι δύο Όμιλοι της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.
Στον πρώτο (1ο) Όμιλο θα μετέχουν οι :ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΑΙΟΛΙΚΟΣ, ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ, ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ, ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΚΟΡΩΠΙ,Ν. ΑΣΤΗΡ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΟΛΥΜ/ΚΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ, ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, ΡΟΔΟΣ, ΦΩΣΤΗΡ, ΧΑΙΔΑΡΙ.
Στον δεύτερο (2ο ) Όμιλο θα μετέχουν οι: ΑΝΑΓ. ΑΡΤΑΣ, ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΕΘΝ. ΟΛΥΜ/ΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΘΡΑΚΗΣ, ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ, ΖΑΚΥΝΘΟΣ, ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ, ΛΑΜΙΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓ/ΝΗΣΕΩΣ,
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, Π.Α.Ο.Ν.Ε., ΠΡΕΒΕΖΑ, ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΦΩΚΙΚΟΣ.
Η Π.Α.Ε. ΒΥΖΑΣ ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΤΖΕΒΕΛΕΚΗΣ 18 ΕΤΩΝ (ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΧΑΦ) από τον Φοίνικα Περιστερίου, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΩΝΗΣ 18 ΕΤΩΝ (ΧΑΦ) από τον Ναυπακτιακό Αστέρα, ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ 23 ΕΤΩΝ (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ) από τον Π.Α.Ο. ΡΟΥΦ, ΣΠΥΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ 21 ΕΤΩΝ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΑΠΟ (ΕΡΑΣ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - Α.Ο. ΘΗΒΑΣ) και ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΑΓΚΑΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ 22 ΕΤΩΝ (ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΧΑΦ) ΑΠΟ (ΕΡΑΣ. ΑΕΚ - Α.Ο. ΘΗΒΑΣ). Οι μεταγραφές του Βύζαντα μετά και την απόκτηση του νεαρού αλλά γνώστη της κατηγορίας στόπερ ΘΑΝΑΣΗ ΡΕΠΕΤΣΑ, έφτασαν τις έξι. Αναμένεται εντός της εβδομάδας να υπογράψει και ένας νεαρός 17 ετών Νιγηριανός με κοινοτικό διαβατήριο επιθετικός, ο οποίος δοκιμάζεται εδω και αρκετό καιρό στα Μέγαρα, έχοντας αφήσει άριστες εντυπώσεις. Η Διοίκηση της Π.Α.Ε έχει πρόθεση να συνεχίσει την ενίσχυση της ομάδας, προχωρώντας στην απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών που θα αποτελέσουν μεταγραφική βόμβα για τον χώρο της Γ΄Εθνικής.


ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΜΕΙΔΑΝΗΣ


Η διοίκηση της Π.Α.Ε. μέσω του Γραφείου Τύπου επειδή πολλά γράφονται τον τελευταίο καιρό, οφείλει να γνωστοποιήσει ότι ο ποδοσφαιριστής ΔΗΝΗΤΡΗΣ ΜΕΙΔΑΝΗΣ θα συνεχίσει την καριέρα του και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στην ομάδα του Βύζαντα.

Ποδοσφαιριστές του Βύζαντα για πέντε χρόνια θα είναι και οι νεαροί ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ και ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΣΙΟΝΙΔΗΣ. Ο πρώτος είναι 21 ετών στοπερ και αγωνίζονταν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, ενώ ο δεύτερος είναι 20 ετών αμυντικός μέσος και αγωνίζονταν πέρυσι στον ΠΑΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΑΚΟ. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους σήμερα στα γραφεία των επιχειρήσεων του μεγαλομετόχου της Π.Α.Ε. κ. Τραγκουμανίδη.


Η Π.Α.Ε. ΒΥΖΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου νεαρού και ταλαντούχου ΑΝΕΣΤΗ ΡΩΜΑΙΔΗ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Προέδρου Δημήτρη Τραγκουμανίδη ο οπόιος την περίοδο που πέρασε αγωνίζονταν με τα χρώματα του Αγίου Ιεροθέου. Είναι η όγδοη μετεγραφή νεαρού και ταλαντούχου ποδοσφαιριστή. Πλέον η διοίκηση βάζει πλώρη για την απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών που θα είναι έμπειροι και κυρίως γνώστες της κατηγορίας.


Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε. ΒΥΖΑΣ κ. Τραγκουμανίδη είχε ο μέχρι και πέρυσι αρχηγός της ομάδας ΗΛΙΑΣ ΚΟΛΩΝΗΣ. Ο έμπειρος μέσος μετά την συμπλήρωση 10 χρόνων παρουσίας στα Μέγαρα, έμεινε τιμής ένεκεν ελεύθερος με απόφαση του ιδίου του κ. Τραγκουμανίδη. Για τον ποδοσφαιριστή έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον ομάδες τόσο της Β΄όσο και της Γ΄Εθνικής.
Από την πλευρά του το Δ.Σ. της Π.Α.Ε., εκφράζει στον ποδοσφαιριστή τις ευχαριστίες του για την 10ετή προσφορά του στον Βύζαντα και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.